SWAP by

Cégünk – a BROWN BROS Kft – textil- illetve alsóruházati termékek gyártásával foglalkozik. Ezen tevékenységünk, közel három évtizedes múltra tekint vissza.

A kötött áruk készítésétől a sport- és szabadidő- valamint gyermek- és felsőruházaton keresztül sokéves tapasztalatszerzés útján jutottunk el a női és férfi fehérnemű és hálóruházat gyártásáig. Az elmúlt években a férfi úszók mellett belekezdtünk a női fürdőruhák gyártásába is. Ezen időszak alatt a BROWN BROS márkanév mellett jó néhány hazai ruhaipari vállalkozás beszállítójaként is értékesítettük termékeinket, külföldön és belföldön egyaránt.

A gyártás során mindig is törekedtünk, hogy a lehető legjobb minőségű hazai és import fehérnemű és fürdőruha kelmékből illetve minőségi kiegészítők és kellékek segítségével tudjuk előállítani modelljeinket. A BROWN BROS fehérneműi között éppúgy megtalálhatóak a trendi, mint a sportos fazonok. Sporthoz való kötődésünk igen erős, így elhatároztuk, hogy ebben az irányban is megpróbálunk jelen lenni. Népszerű termékeink egyike a electro-fitness edzésekhez használt alsó ruházat. Az import alapanyagból elkészített ruha, minden EMS rendszerû edzésforma (E-Fit, XBody, Speed) által támasztott követelményeknek maximálisan megfelel! Ezen termékünk kifejlesztésében a Barna Róbert Speed- és E-Fitness Studiók stábja volt a segítségünkre!

És a jelen…

A legújabb digitális textilnyomtatási technológiáknak köszönhetően kezdtük gyártani egy teljesen egyedi kollekciónkat. Ezekkel az alapanyagokkal garantáltan nem fogsz szembe találkozni! Az új fehérneműket és hálóruhákat SWAP márkanév alatt forgalmazzuk.
Célunk a kiváló minőségű, megfizethető árú, fiatalos lendületű ruházat gyártása és terjesztése az ország egész területén.

brownbros-rolunk
EnglishGermanHungarianRomanianSlovak